Nog 33 uren... Tijd gaat snel! - Reisverslag uit Zutendaal, België van Karen Reynvoet - WaarBenJij.nu Nog 33 uren... Tijd gaat snel! - Reisverslag uit Zutendaal, België van Karen Reynvoet - WaarBenJij.nu

Nog 33 uren... Tijd gaat snel!

Door: KarenDownUnder

Blijf op de hoogte en volg Karen

18 September 2011 | België, Zutendaal

Dag iedereen,

Het vertrek komt nu wel héél erg dichtbij. En de kriebels en zenuwen worden alsmaar erger :)
Gisteren werd ik verrast met een super gezellig afscheidsfeestje. Wat was dat leuk!
Langs deze weg wil ik nogmaals zeggen dat ik jullie allemaal enorm ga missen...
Daarom, laat veel berichtjes na ;) Dat zal me, zeker in het begin, enorm goed doen. Maar natuurlijk ook daarna!
Morgen heb ik nog even tijd om de laatste dingen in mijn rugzak te proppen en namiddag vertrekken we stilaan richting Amsterdam.
Bij dit reisverslag enkele foto's van de leuke avond en van mijn bijna - volgeladen rugzak.

Wish me luck!

Kisses Karen xxx

• 18 September 2011 - 20:09

Mark Schepers:

hey karen,
    ik wens je een hele goede reis en geniet er van!
    ik hoop dat alles goed, en we spreken elkaar vast nog wel in Australie!

Groetjes Mark

• 18 September 2011 - 21:00

Ann Neirinck :

Dag Karen, ik heb je daarstraks op de demodag pas persoonlijk even kunnen groeten maar ik wens je hierbij nog een hele fijne tijd toe, geniet er van!!! We gaan zeker je reisverhalen volgen.

Vele groetjes,

Ann en Jan

• 18 September 2011 - 21:09

Cindy Helms:

Lieve Karen,

We wensen jou een goede en veilige reis toe.
    Dat het een mentaal inspirerende trip mag zijn,
    Dat het een uitdaging voor je zal worden,
    En dat het je uiteindelijk nog meer compleet mag maken dan je nu al reeds bent.

We zullen nog vaak aan je denken:
    Karen tussen heelder kudde schapen,
    Karen tussen springende Kangeroo's,
    Karen slapend tussen Koala's,
    Karen muzicerend tussen Aboriginal's
    Karen met haar eigen Crocodile Dundy :-D

Have a save trip!

Cindy en Benny

• 19 September 2011 - 00:14

Paul:

Goede reis al vast, en wie weet tot snel! X

• 19 September 2011 - 08:08

Ilse:

GENIET!!!!!

• 19 September 2011 - 13:17

Bonnie:

heel goede reis Karen. Ik zal uwe reis avonturen volgen. kUSJES

• 19 September 2011 - 13:51

Roosje:

Lieve Karen,
    Heel veel geluk op deze mooie reis die je tegemoet gaat . Ik hoop dat je fantastische momenten mag beleven. Geniet er van !!!!
    Vele groetjes van ons allen
    Roosje en co

• 20 September 2011 - 12:01

Petra:

Hey Karen, een heel goede reis gewenst. Sorry dat we het afscheid niet mee konden vieren, maar heb gehoord dat het heel leuk wat. Geniet van de komende unieke periode en hou ons op de hoogte, want we zijn super benieuwd...

Dikke knuffel,
    Petra en Johan
    Yara en Febe

• 21 September 2011 - 12:59

Mama:

Lieve meid, ik ben hèèl blij dat je goed bent aangekomen en je zag er "super" uit :-))
    Ik wens je nog veel plezier en eet maar goed want dat is belangrijk voor je hè!!!
    Dan wens ik jou nog een hele goedenacht, dikke xxx en knuffels van mama en Minouke
    HOU VAN JE!!!!

• 21 September 2011 - 12:59

Rachele:

Lieve Stoetel,
    je bent nu al 2 dagen in het verre Australië. Ik ben heel erg benieuwd hoe het met je gaat.
    Ik kom dagelijks een kijkje nemen op je blog. Ik hoop dat je gauw een berichtje kan achterlaten!
    Dikke kus

• 21 September 2011 - 14:14

Lieselot:

Dwoop,
    geniet ervan daarginds, down under! meer mis-je-berichtjes zullen binnenkort wel volgen :) En ge weet het he.. Ne Outback Luke is altijd welkom in het mooie Wiemesmeer!
    Kusjes & 'n warme kuddle
    Liesl

• 21 September 2011 - 14:17

Sarah:

Helemaal mee eens, Lieselot !!! njammie...:-)

• 21 September 2011 - 14:37

Veerle:

Hahah Lieselot je haalt me de woorden uit de mond ;)